neljapäev, 22. detsember 2016

Häid pühi!

Tänane viimane koolipäev oli rahulik ja rõõmus. Lapsed olid õnnelikud, et jõuluvana neid ei unustanud. Kuigi ta meid kooli pealt üles ei leidnud, said lapsed kingid õnnelikult kätte:)
Jõulukontsert oli väga meeleolukas. Muusikat tegi vaskpillikvintett Brassers, kes humoorikalt tutvustas vaskpuhkpille. Kontserdi lõpetasime kõik üheskoos lauluga "Aisakell": Brassers tegi pillimuusikat, lapsed laulsid ja õpetajad mängisid saateansamblina aisakelli.
Lapsed kirjutasid oma uusaastalubadused, mis said lõksudega kinni pandud (et keegi ei näeks ja ei piiluks) ja klassi üles riputatud. Uuel aastal avame need kõik üheskoos ja püüame ühiselt üksteist toetades need täita.
Jõululõuna oli pidulik - lapsed olid väga viisakad ja vaiksed. Lahkudes kallistasime ja soovisime üksteisele: "Häid pühi!"


Tahan tänada teid, "päkapikke", kes te olite mingil seletamatul kombel suutnud klassi pääseda ja nii mulle kui ka teistele õpetajatele/treeneritele kingitused tuua. Sügav ja tänulik kniks! Kui saaksin, siis kallistaksin neid päkapikke kõiki ühekaupa :) Südames olen seda juba teinud.

Soovin kogu klassiperele rahulikku jõuluaega koos lähedastega ja 
toredat ning meeldejäävat aastavahetust!

Kommentaare ei ole: